Wat bieden we?

Het team van InPlace biedt een combinatie van expertises, kennis en ervaring. 

 

Coaching: Ervaren coaches ondersteunen de groepen en ieder individueel in de verschillende stadia van het proces:

  • Verkennen: geprikkeld worden om te experimenteren in een nieuw initiatief en te gaan 
ontdekken wat ondernemen voor hen betekent;
  • Vernieuwen: het verleggen van grenzen en het herijken van het zelfbeeld in wat ieder kan en 
wil doen;
  • Verdiepen: het verder ontwikkelen van stevigheid en zelfregie;
  • Verbinden: het leggen van nieuwe contacten en het verbinden met mensen om samen tot 
nieuwe stappen te komen;
  • Verankeren: het verwerven van een plek in een nieuw speelveld door samenwerkingen aan te gaan en daarin je positie te bepalen.

Groeps-coaching: Vanaf de start worden de groepen ondersteunt bij de verschillende stadia van innoveren en ondernemen. De groepen worden in verschillende bijeenkomsten en workshops begeleid door ervaren coaches die zowel de groep als mensen individueel ondersteunen vanuit een brede kennis en ervaring. Tevens komen inspiratie en handreikingen van de mede-deelnemers en betrekken zij mensen uit hun netwerk om hun initiatieven te verrijken.

Businessconcept-ontwikkeling: Onze expertise is het versterken van businessconcepten. Wij ondersteunen organisaties en de nieuwe ondernemers in het uitwerken en positioneren van nieuwe concepten. Dat doen wij vanuit onze kennis en ervaring op het terrein van Briljante Business modellen in verschillende sectoren.

 

foto2

“Door InPlacement durfde ik de stap te zetten om te gaan ondernemen met de ideeën waar ik al een tijdje mee rond liep. De groep en de coaching helpt me wekelijks als spiegel en als impuls voor weer een nieuwe stap”