Colin Cleeren – “Bring Back Joy in Living Healthy”

Colin2Alle starters in het inplacement programma hebben een idee. 
Mijn plan was om onder andere gemeenten en scholen leefstijlprogramma’s aan te bieden voor kinderen van 6 t/m 12. Doel is om kinderen gezond te houden of gezonder te krijgen en goede data te verzamelen om daadwerkelijk aan te tonen wat het effect is van alle inspanningen.

Ondertussen heb ik de zes maanden van het InPlacement-traject helemaal doorlopen en is de onderneming VitalFacts een feit.

“Bring Back Joy in Living Healthy”: Dat is onze missie. Wij helpen mensen om het plezier in gezond en vitaal leven terug te krijgen. En dat is hard nodig want in de BV Nederland is er gemiddeld 4% ziekteverzuim, gebruiken er meer dan een miljoen mensen antidepressiva en/of kalmeringsmiddelen en is ruim 30%  van de kankergevallen te voorkomen als we onze leefstijl verbeteren.

VitalFacts helpt mensen om het plezier in gezond en vitaal leven terug te krijgen. Organisaties beter maken, voordat ze ziek zijn, dat is onze uitdaging. Excellente prestaties gedurende de hele loopbaan.

VitalFacts adviseert hoe organisaties vanuit inzicht en metingen veranderingen kunnen bereiken in gezondheid en vitaliteit van medewerkers, en helpt sturing te geven aan trajecten die duurzame inzetbaarheid versterken. Dit doen wij bij voorkeur vanuit een business case met managementinformatie en onze geavanceerde online leeromgeving MyVitalFacts.

Bent u nieuwsgierig geworden naar mijn ervaringen met InPlacement of naar de diensten van onze onderneming, bezoek ons dan op: vitalfacts.nl

Met Vriendelijke groet,

Colin Cleeren