Sonja Beltzer – “Slimme lunches voor basisscholen”

Sonja BlogIk ontmoette bij InPlacement zeer verschillende types, maar met één overeenkomst; en dat is het willen beginnen van een eigen bedrijf. Van een healthboerderij tot een kwalitatieve mondzorg voor kinderen, en van thuiszorgmarktplaats tot mooie woonconcepten voor ouderen. Met name de bovenstaande inspiratie heb ik onderschat, toen ik hier aan begon. Het wekelijks sparren met mensen die ook een onderneming aan het opzetten zijn levert zeer interessante informatie op: over manieren om dat te doen, over problemen die je nog niet kent en over contacten die jij heel hard nodig hebt en een ander in zijn ‘inner circle’ heeft.

Het is een fantastisch avontuur dat elke dag tot nieuwe inzichten leidt, over mijn toekomstige bedrijf, maar met name over mezelf. Een paar dingen die ik heel erg waardevol vind aan InPlacement: de hulp van anderen die in het zelfde schuitje zitten, inspiratie van InPlacement collega´s en andere betrokkenen, handvatten van de coach, interessante ideeën over bedrijven, voorlichting etc.

Mijn ervaring in de zorg- & gezondheidshoek en mijn interesse in onderwijs, kinderen en eten heb ik kunnen combineren in een bedrijf dat lunches gaat verzorgen op basisscholen. Gezonde lunches welteverstaan, maar vooral lekker en leuk voor kinderen. Oh ja, en betaalbaar uiteraard, want iedereen moet mee kunnen doen. Inmiddels bevind ik mij in de wereld van cateraars, websitebouwers, basisscholen, foodfotografie en nog veel meer nieuwe dingen. Een walhalla voor mij waar ik elke dag nieuwe dingen ontdek en leer!

Vanaf 1 april gaan we dagelijks lunches bezorgen op scholen. Ouders kunnen deze vooraf bestellen op de website van Slimlunchen. Op de door hen gekozen dag wordt hun lunch dan vers gemaakt en vlak voor lunchtijd afgeleverd bij hun kind op de basisschool. Gezond én makkelijk.

Volg me graag op facebook of twitter.

Sonja Beltzer