Deelnemen

Kom in beweging: vorm je eigen toekomst.

InPlace biedt een plek waar jij je nieuwe toekomst kan vormgeven.

Je doet dit niet alleen. Je stapt in een groep van startende ondernemers die met elkaar de ontdekkingsreis in het ondernemerschap maken. Jullie houden elkaar scherp, inspireren elkaar en bieden elkaar steun. Gedurende zes maanden ontmoet je elkaar eens in de twee weken. Door stil te staan bij jouw ervaringen en vragen en inspireer je elkaar tot nieuwe stappen. Een ervaren coach begeleidt jullie daarbij.

In de zes maanden creëer je tijd en ruimte om je onderneming op te bouwen. Deelnemers komen ook tot financiële afspraken met hun werkgever. Vaak loopt het salaris door, en neemt de oude werkgever de deelnamekosten voor zijn rekening. De waarde voor de werkgever zit op diverse terreinen:

Na zes maanden is jouw concept verder uitgewerkt en versterkt, heb je de eerste succeservaringen opgedaan, heb je ontdekt hoe je omgaat met tegenslagen, en kan je nieuwe toekomst beginnen. Het traject is voor mensen die naast hun idee ook de mentale kant van ondernemerschap willen ontwikkelen.

Voor meer informatie over de opzet van het traject neem je contact op voor een intake met info@wenders.nu.

InPlacement community

Elke zes maanden start een nieuwe groep die hun ideeën samen uitwerken en realiseren. Zo groeit het netwerk aan InPlace-ondernemers: de Inplace Community. Er zijn events waar jij andere InPlace-deelnemers ontmoet. Zo blijf je elkaar ook na de eerste zes maanden inspireren en helpen.

Persoonlijke ontwikkeling

Niet alleen jouw groep van mede-ondernemers staan voor je klaar. Ook ervaren coaches begeleiden jullie gedurende zes maanden. 
Zij dagen je uit jouw ideeën verder te verrijken, aan te scherpen en je eigen onderneming daarmee telkens naar een hoger niveau te tillen. Je wordt als ondernemer gevoed met tips om jezelf goed te positioneren. En, je leert alert te zijn op kansen die zich voordoen. Met steun van de groep en de coach verken je nieuwe wegen die voor jou werken en bij jouw kwaliteiten passen. Zodoende geef jij op jouw eigen wijze invulling en kleur aan jouw onderneming.

“Ik ben op verschillende momenten in mijn leven ondernemer geweest. Nu voelde ik dat ik het echt wilde leren. Het continu ‘optillen’ van mijn concept binnen InPlace verrijkt me en helpt me de lessen te integreren die ik in mijn loopbaan heb opgedaan”

Spreekt dit je aan?

Heb je misschien al een idee? En ben jij toe aan een volgende stap? Of wil je eventueel samen met je huidige werkgever verkennen welke mogelijkheden er zijn? Wij onderzoeken graag samen met jou de mogelijkheden.